Om mig

Nike ÅbergGenom dansen kan jag ge uttryck för min personlighet på olika sätt, därför älskar jag att ha flera typer av dans som livsstil. Här på min blogg kommer ni att kunna följa med på träningar och danskvällar, men också få tips om dans som träningsform, danskläder och såklart – ta del av de danser som är hetast just nu!
Det finns dans från jordens alla hörn att upptäcka och alla berättar en historia. Allt från de eldiga sydamerikanska danserna till klubbdans, hiphop eller klassisk balett. Just nu dansar jag mycket salsa, dancehall och till västafrikanska rytmer. Dans är starkt sammankopplat med musik, varför jag också kommer dela med mig av musikfavoriter som passar till olika typer av danser.

När jag inte dansar så är jag väldigt intresserad av heminredning och möbler, jag kan spendera många timmar med att leta efter nya saker att köpa till mitt hem. Tack och lov så finns det ju en bra mängd med olika tjänster där ute som hjälper till, jag personligen spenderar mycket tid på inredningsshopen där allt jag gillar finns samlat på ett optimalt sätt. Jag önskar det hade funnits en lika bra sajt för t.ex. olika danskläder eller dansevenemang så som inredningshoppen samlar för all typ av heminredning och möbler.

Är du sugen på att börja en danskurs och kombinera med en dansresa? Det finns så många ställen att välja bland, som jag kommer att skriva om här på bloggen.